Hvem husker ikke dengang, man lige smagte på sin skæreost, inden man valgte at købe den.

Tanken om at genetablere en mejeriforretning på Thulevej nr. 6, opstod egentlig lidt i sjov. Alle i vores team har for mange år siden arbejdet på adressen, da det hed Thranes røgeost. Vi så, at den gamle fabrik var sat til salg, og efter en nostalgisk besigtigelse af ejendommen, var alle i vores lille kooperativ, enige om at lave drømmen til virkelighed. Ideen er at skabe et flot udsalgssted for mejerivarer, fiskerøgvarer og andre fynske specialiteter, krydret med det bedste fra vores europæiske naboer.

Det skal være muligt at smage på det meste, måske noget fra en svunden tid. Hvem husker ikke dengang, man lige smagte på sin skæreost, inden man valgte at købe den.

At besøge Tarup Gamle Mejeri skal være et hyggeligt og uformelt besøg, hvor de bedste råvarer sælges af et kompetent personale, med lysten til at give god service og rådgivning.

En mejeriforretning med lækre specialiteter i et industrikvarter lyder måske som en mærkelig idé. Vi ønsker at gribe tidens trends med små lækre butikker i byens forstæder. Det giver dig gode muligheder for gratis parkering og nemme transportmuligheder.