Hvem husker ikke dengang, man lige smagte på sin skæreost, inden man valgte at købe den?

 

Tanken om at genetablere en mejeriforretning på Thulevej 6 opstod egentlig lidt i sjov. Alle i vores team har for mange år siden arbejdet på adressen, da det hed Thranes Røgeost. Da vi så, at den gamle fabrik var sat til salg, besluttede vi efter en nostalgisk besigtigelse af ejendommen at gøre drømmen til virkelighed. Vores idé er at skabe et flot udsalgssted for mejerivarer, fiskerøgvarer og andre fynske specialiteter, krydret med det bedste fra vores europæiske naboer.

 

Det skal være muligt at smage på det meste, måske noget fra en svunden tid. Hvem husker ikke dengang, man lige smagte på sin skæreost, inden man valgte at købe den?

 

At besøge Tarup Gamle Mejeri skal være et hyggeligt og uformelt besøg, hvor de bedste råvarer sælges af et kompetent personale, som har lyst til at give god service og rådgivning.

 

 

En mejeriforretning med lækre specialiteter i et industrikvarter lyder måske som en mærkelig idé, men vi ønsker at gribe tidens trends med små, lækre butikker i byens forstæder. Det giver dig gode muligheder for gratis parkering og nemme transportmuligheder.