Hallundbæks 5 retters Nytårsmenu 2020

Fra Tarup Gamle Mejeri

Menú

Snacks til Dronningens nytårstale:

Spyd med coppa, lonza og syltede borretaneløg

Chorizo sticks

Indbagt paté de Champagne med små syltede agurker

Marinerede kammuslinger med sennepsmayonnaise og små grønne ferskner

Forret:

Ferskrøget laks med blomkålspure, artiskokker, små bagte cherrytomater,

basilikumsvinaigrette med oliven og ærteskud

Hovedret:

Oksemørbrad gratineret med timian, kartoffeltærte med kartoffelpure og

krydderurtecheddar, rosmarinbagte gulerødder samt cremet trøffelsauce

Oste:

Hollandsk gouda ost i bjælker med syltede valnødder

Røget landbrie fra Tarup Gamle Mejeri med solbærkompot

Gorgonzola creme med portvin

Dessert:

Hjemmelavet hindbær/champagne mousse med bær, saltkaramel og hindbærgele

Til kl. 24.00

Et stort stykke kransekage dyppet i chokolade

Pris pr. person 395,-

Tilkøb:

Flutes:

Grove franske landbaguettes, som kan bruges til forretten, osten eller natmaden

25,- pr. stk.

Natmad:

Hjemmelavet gullaschsuppe med kød, små grøntsager, krydderurter

og 38% cremefraiche

50,- pr. person.