Nytårsmenu 2023
By Pasfall
Forret:
Kold røget laks – rygeost creme – rugbrøds chips – Urte salat – citron perler
–
Jordskokkesuppe – Kuller – bagte æbler – Jordskokke chip – purløgs olie
Hovedret:
Tournedos – bagt selleri med persille og citron – steget svampe – trøffel sauce – Salt bagt
kartofler med timain og rosmarin
Dessert:
Vesterhavsost – knækbrød – abrikos kompot
–
Tærte med nougat og chokolade ganache – kirsebær/appelsin kompot – krystalliseret hvid
chokolade
Pris pr. couvert (5 retter)
395 kr.
Tilkøb:
Natmad, Gullash suppe 30 kr.
Kransekage 30 kr.
Mandag: LUKKET
Tirsdag: 11.00 – 15.00
Onsdag: 11.00 – 15.00
Torsdag: 11.00 – 17.00
Fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag: 9.00 – 13.00
Søndag: LUKKET
Made by Spot3