Menu
SNACKS
Ølpølser, chiliaioli, nocellara oliven, saltmandler og grissini med parmesan og rosmarin
FORRET
Råsyltet laks med lime, rørsukker og fennikelfrø samt sprød salat, æbler, peberrodscreme og koldhævet brød
HOVEDRET
Gratineret kalvemørbrad med saltbagte persillerødder, kartoffeltimbale med estragon og trøffelsky
OSTEN
Morbier, Sønderhaven Rødkit, Økologisk Bennedicte og røgeost med sennepssyltede peanuts, blommemarmelade med kanel og appelsin
DESSERT
Chokoladefondant med saltkaramel, solbærkompot og syrnet creme med tonkabønner
KLOKKEN 24
Kransekage med nougat
Pris pr. person 395,-
TILKØB
NATMAD
Cremet kartoffel/porresuppe med peberbacon crumble
Pris pr. person: 50,-

BAGUETTE
Grove franske landbaguette
Pris pr. person: 25,-